Info

Holaaaaaaa min dojaaaaaaaa


Hoppas ni haft det super bra nu mesans jag har varit borta från bloggen lite och jag har verkligen velat blogga men jag har inte haft tid (vi fattar typ inget av Stockholm) vi måste ha fokus på var vi ska gå hela tiden! Då är det ju inte så lätt att uppdatera! Men ja, jag har haft det jätte bra i Stockholm änsålänge! Imorgon far vi hemåt igen.
Ska bli skönt att komma hem till Skåne igen ❤
Lixom skåningar är inte så vana vid stora städer så man blir trött fort!
Men ja, idag ska vi in till stan och kolla runt lite i alla fall och träffa min faster och lite sånt tror ja!
Ni får ha en bra dag så hörs vi!


Dagen

Hej på de nu tänkte jag göra ett inlägg! Äntligen! Så ja vi vaknade vid sju och gjorde oss i ordning! Vi tog tunnel banan och åkte till kungliga baletten, dom var jätte duktiga! Men ja sen åt vi god lunch och sedan gick vi till balett shoppen! Det var som i'm in heaven! Men ja det va min dag!


Framme

Hej på de nu är jag framme och imorgon så får vi besöka kungliga baletten och vi ska gå i balett shoppen! Så jäkla taggad (ursäkta ordspråket)! Men ja ni får leva med mobiliserar nu denna helgen


Stockholm

Idag efter skolan sticker jag till Stockholm, så ja jg kommer blogga mer då!
Ja men det är något fel på min blogg app så jag kan inte lägga upp bilder från mobilen


Förlåt

För jätte dålig uppdatering! Men ja nu ska jag packa för imorgon drar jag till Stockholm! Ska kolla på kungliga baletten, ska nog söka in dit! ❤ Hoppas ni fortsätter läsa bloggen


Dagen

Jo idag har jag gått i skolan som vanligt och sedan dansade vi! Det var skit kul idag! Allt var absolut inte lätt, jag gillar utmaningar


Dagens outfit

Linne-Gina// jeans-h&m // toppen-H&M


Dagen

Hej på er! Idag har jag gått i skolan som vanligt och vara vanliga lektioner liksom, ingen dans idag tyvärr!
Men i alla fall så efter skolan så va jag med mina kompisar! Vi pluggade först av allt (mycket läxor) sen så hade vi. Lite paus i mellan åt och sen gick två av dom hem, då var det en kvar hos mej! Och ja vi hoppade bara lite och så :) men ja det var väldigt kul idag!


Dagens outfit


ny skylt

har gjort en själv, hoppas ni gallar den
 

new in

 

mini photoshoot

här är lite bilder från mini photoshooten :) i min sommarstuga 
 

Restaurangen


Restaurang

Påväg nu! Har tagit lite bilder med kameran i min stuga men det får ni se mer av imorgon!
En mobilbild kommer nu och när vi har fått maten!


Info

Jag är påväg till min sommarstuga för att sova där i natt! Vi hade väl inget bättre för oss, vi ska äta ute idag! Problemet är att jag inte kan ta sånna bra bilder för jag kan inte föra över bilder via wifi nu från kameran (vi har inget wifi i sommarstugan)
Så ni får stå ut med halv bra bilder :) och då kommer det ju inte tips idag eller typ något sånt!

Just så du vet! ;) men det kommer bli uppdatering i alla fall!


Godmorgon

Idag händer väl inte så mycket. Ska snapchata lite med vänner tror jag nog det får bli! Jag älskar snapchat just nu, haha.

Men för mig är liksom helger slappdagar man ska bara slappa och ladda inför en ny vecka! Såklart så är det ju kul att va med kompisar också!
Så ja, idag blir det film och mys! Tror jag
Vad ska ni göra då?

Det är nu på helgerna man kan uppdatera som mest! Så idag ska jag göra tips och lite sånt. Om jag är med någon kompis så blir det nog inte så mycket uppdate. Men ja


Shopping

Jag shoppade inte mycket, en body splash och en pärm men pärmen kanske inte är så intressant, eller? Men ja nu tänkte jag berätta att jag sticker till Stockholm nästa vecka! Ni får veta mer då! Men ja ha en bra kväll!


Godnatt

Godnatt alla! Idag har jg bara haft tränings verk :( men aja det var i alla fall jätte kul att dansa igår :)! Det får bli en kass mobil bild men aja, ni kommer nog börja få de mer ICH mer men godnatt i alla fall :)


Haha

Det gick ju bra, jag bestämde mig för att jag skulle hålla min borta från bloggen fast det går ju såklart inte! Men vi ska äta kladd kaka nu ❤ här är lite bilder


En viktig sak

Nu kommer jag bara blogga när jag kan för jag inser att det inte är så lätt men jag ska försöka så ni vet!


tips

denna spray deo är super! För dom som håller igång, jag dansar ju! den håller verkligen bort all svett lukt och den luktar så gott :)
 

första riktiga dan

hej idag har vu haft lektioner som vanligt :) och även profil (balett). Det var en av dom roligaste lektionerna på länge idag, alltså baletten var super rolig. Det kommer inte komma någon bild från idag här i detta inlägget men ja det kommer nog ett tips inlägg snart! 
 
nä nu ska jag sätta mig och kolla på pll (pretty little liars) :D
 

Dagens outfit


I want♡

En MacBook air! En bra skoldagar som väger lite och är bra :)


tips

hej på er nu tipsar jag om nivea lip butter! Det gör läpparna sjukligt mjuka :)
 

Skoladagen

Jag började 9, vi samlades i gympa salen! Där så presenterade sig alla lärare vi har fått nya så det behövdes nog! Sedan så välkomnade våran rektor oss gamla och de nya eleverna :) vi har fått en ny tjej i vår klass som jag tyvärr har glömt namnet på ;)
Men iallafall så gick vi inte till våra klassrum och pratade om schemat profilerna och slöjden! Denna terminen har vi ingen trä slöjds lärare så det var ju lite synd för nu kommer vi ju inte ha träslöjd och det är ju något man ska få betyg i också!

Men ja vi tog senare en liten paus, sedan pratade vi lite till i klassrummet och sedan fick vi gå :D redan då var jag helt slut, det tar på krafterna att överhuvudtaget ta sig till skolan för mig!

Jag måste ju ta buss och tåg! Men ja ni får ha det så bra nu ska jag göra ett tips! Det kommer upp på bloggen så fort jag har fotat och satt på datorn :)


dagens outfit

detta är ett ids inlägg så när detta publiceras ä jag nog redan på tåget till skolan :) ha en bra dag!
 

nu satsar vi!

nu denna terminen ska jag satsa på BRA betyg inget meddel utan det ska vara på topp! Hela tiden! Japp men nu tänkte jag också berätta för er hur min uppdatering kommer att vara!
 
Jo varje morgon kommer ett tidsinställt inlägg på dagens outfit och kanske roliga saker som kommer hända i skolan! Alltså gör jag inlägg på kvällen innan på min outfit :) 
efter skolan när jag satt mig ner på tåget och så kommer jag IBLAND berätta om min dag! 
sedan så kommer tips och så för jag har ändå ganska mycket tid efter skolan, kommer hem vid halv 6 typ :).
Så det var typ det, jag vill kunna göra så mycket inlägg som möjligt, vi får se :)
 
 
 

bilder

var ute med min bror och han fotade lite
 

tips

jag har inte gjort ett tips på ganska länge nu 
 

dagens outfit

 

godmorgon

hej på er, idag så vaknade jag run halv 10 för jag har varit vaken sedan 1 på natten till typ 4 på morgonen :/ men ja så jag sov längre 
 

dagens outfit

 
 

foton från dagen

asså bara en för dom andra blev inte särskillt bra, försöker lista ut hur man gör skylltar (utan photoshop) :( går inte så bra, skulle vilja ha det nu :(
 
 
 

nu:

nu ska jag STORSTÄDA mitt rum :( tråååkigt! Men ja det behövs nu verkligen 
 

godmorgon

hej på er! Är det bra med er? Med mig är det bra, jag tänkte bara berätta lite kort vad som händer idag :) jo nu ska jag nog fej tima med alice, hon är iväg så jag ska typ underhålla henne lite? Jaja men sen när hon har kommit hem så ska vi va och göra lite videos och så. 
Det är typ min dag för hon kommer sticka hem vid 8 tror ja så ja! Men nu ska jag nog ta en macka och varm choklad och kolla på en film :) MYS 
 
läntaaar tills jag får täffa alla kompisar i skolan!! :*
 

Twitter

Hej på er jag tänker skaffa Twitter nu, bara för att få veta mer om 1D, the fooo och fler! Jag är typ helt efter känner jag


jag ha gått och blivit brunett

jaop såhär blev det! 
 

dagens outfit

hej på er detta är dagens outfit, jag har doften amder romance och uppsatt hår 
 

gårdagen

igår så hade vi det jätte kul...det började med att vi vaknade (alice sov hos mig) sen åt vi frukost och gjorde oss iordning, vi gick sedan för att köpa godis! Sedan så face timade vi med ebba och sen var vi ute resten av dagen typ ;) inte intressant men skit i det:)
 

mys

hej på er nu sitter jag här för mig själv och ha gjort lite varm choklad och ska kolla på film. Så mysigt en morgon människa kan ha det, har också fått mejl från ett företag som har skit snygga cardigans! Måste ha! Snart börjar skolan. Idag tror jag vi ska iväg och shoppa men är inte helt säker? Vi får se och om ni inte visste så gör jag alltid video på vad jag har handlat inte foto tyvärr, eller kanske? Äh vi får se vad som sker idag :)
 

förlåt

hej på er förlåt för dålig update men har haft fullt upp hela dagen :) så ja hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi!

dagens outfit

 

ute med alice

hej på er! Jag har varit ute med alice och ska sova med henne! Det kommer bli en kul kväll/natt :)
 

3 finaste

skal
 

infooo bara

nu sitter jag vid datorn och ska kolla lite mejl och så! Jag typp fick ett ryck och tog liten konstig bi, haha. Sen när mamma kommer hem ska jag fråga om hon och jag kan beställa nya balett tights och en ny balett dräkt till mig! Behöver verkligen det!
 
 

varit ute

tog bara lite bilder 
 

Bästa vänner

Dom betyder allt för en :) alla vill ju ha en bästa vän och jag är lyckligt lottad att få ha det! Älskar er bästa vänner! bilden är tagen från weheartit appen!


dagens outfit

 

tips

idag tipsar jag om en body splash som luktar jätte gott, det är min favorit doft av alla! Jag bara älskar den, den är då från victoria secret. Den heter amber romance som ni ser på bilderna! Hoppas ni gillar tipset för idag. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg nu precis faktiskt! Ni får veta mer då :)
 
 
 

spännande

jag glömde skriva om pretty little liars (pll) igår, men jag såg på senaste avsnittet. Så himla spännande nu asså! Jag tror Alison är A, kanske. 
Jag är helt säker på att alison (ali) lever! Åhhhh vill så gärna veta allt nu! Tittar ni också på pll? Jag älskar det! 
Men idag ska jag nog ut för det regnar inte änsålänge! 
 

nytt inköp för skolan

jag ha köpt en almanacka! Jag gillar den, jag behöver nog en! Orkar inte glömma allt och fråga kompisar hela tiden :) Har tagit bild på fram och in sidan. 
Köppt på bokia! 
 

Tips

Låtarna: BEST SONG EVER och summertime sadness
1D och lana del rey
Och det andra är som ett sugrör med choklad och så häller man bara upp mjölk och sätter i sugröret


R.I.P

det är helt sjukt och jag kan helt klart förstå varför dom vill att ask ska stängas ner!! även efter hennes död så kommenterar dom "din fegis som tog ditt liv" hon kämpade läng men hon klarade inte mer! Dom som var emot henne skadade ju inte bara henne, utan hela hennes familj? Är det inte helt sjukt? 

skol väskorna

detta är då vskorna jag ska ha den randiga är från ullared och den svart är från BLOCH (for dancers). Jag gillar väskorna jätte mycket
 

godnatt

godnatt på er alla söta!
 
 

Godnatt

Godnatt på er alla, hoppas ni har haft det bra idag! Jag har haft en jättebra dag! Med en jätte bra blogglust och velat ta foto hela dagen :) men snart börjar skolan och då kommer det inte bli så lätt att uppdatera för jag slutar inte förrän halv 5 i skolan, sen kommer vi ha läxor också så då får jag nog köra på tids inställda inlägg!
Så ni kan få bättre uppdatering på outfit med mera! ❤

Nu har jag slutat lite med video blogginlägg! Eller typ helt, orkar inte sätta mig framför kameran hela tiden (mycket lättare att göra blogg inlägg) jag har alltid gillat videos mer, nu har jag verkligen fastnat i bloggningen och tycker det är skit kul! ❤

Det har varit mycket uppdatering idag och det är ju därför min nya snygga design och ny kamera! Jag kommer nog fortsätta så! Hehe


Bild medans jag städar

Tog en bild i min pjamis


nu!

ska jag dusha, städa och försöka få tag på min kusin och fejstima med henne! Hörs
 

Länkbyte

Hejsan! Jag tycker ni ska ta och kika in min väns blogg som skriver om lite allt möjligt! Den är super bra

Nattstad.se/eriikaslife


Bästa outfits i sommar

Mina åsikter


bara

jag tar bara bilder med min kamera numera :) det går ju ändå så snabbt att överföra till mobilen och jag bloggar ju från mobilen :)

Tipsar

Den luktar sjukt gott och det är starnature kiwi
Den finns på Ullared och kostar 30kr


länkbyte

hej på er nu måste ni kolla in denna bloggen klicka hääääär har läst hennes blogg ett tag och hennes blogg är jätte bra :)
 

Naglar


Frukost


Mys

Sitter och redigerar kategorier nu, ska snart fixa frukost och lite sånt❤


Vad tycker ni?

Ska jag ha bloppis eller?


Tusan

Varför ska jag alltid vakna så tidigt hemma?! Jag vaknade sent när jag va i sommarstugan?

Hoppas ni har sovit gott!


Glömde bilden

Oups


God natt

Nu så går jag och lägger mig! Vaknade ganska tidigt i morse, så måste ta igen lite nu! ❤


länkbyte

nu tycker jag att ni ska ta och kika in denna bloggen klicka hääääär det är min bästis :D <3 
 

dagen

hejsan svejsan, idag har jag haft väldigt mycket tid att blogga! Jag tycker verkligen om det! men nu tänkte jag berätta lite om min dag!
 
Idag så vaknade jag av att min bror sa 
-amanda, är du vaken?
och då var jag ju vaken så jag kunde lika gärna gått upp, haha. Sedan åt jag frukost drack te och kollade på filmen LOL! Den är skit bra. Sedan har jag facetimat med min kusin typ i  två timmar och det var jättekul att prata med henne! Åhhhhh jag älskar min nya design! 
Tack vendela ännu en gång! 
 
inköpslista för skolan! 
 
  • almanacka!
  • överstrykningspennor!
  • suddi
  • post it lappar
ja men nu ska jag fortsätta snacka facetime med min kusin

Kanske?

Så snart som möjligt ska jag börja rensa min garderob hade jag tänkt! Kanske ska jag ha en bloppis? Vad tycker ni?

Ska rensa mina röda lådor också och dom lådorna kan ni se på bilden också!
Kommentera om ni vill ha en bloppis kanske men ni får stå för frakten om ni inte bor i Skåne ❤


Bilder från kameran

Har fört över lite biler till mobilen nu!


Man kan

Överföra bilder via wifi! Så jag kan alltså överföra en bild direkt till min telefon eller data utan någon sladd! Nice va?

Jag älskar min nya kamera och jag rekommenderar den starkt!
Canon 255 HS black har jag


Det jag har köpt är....

En kamera! Så sjukt bra


Dagens outfit

Dagens outfit och lite andra bilder från idag


kan knappt bärga mig

asså jag vill ju jättegärna berätta vad jag ska köpa och det kanske kommer idag, om den inte kommer idag så berätta jag vad jag kommer att köpa till helgen! Ni förstår pappa skulle kolla idag och om det var ett bra pris så köper han den! Längtaaaar, han kommer hem snart! vi får höras

Ny design

Tack så sjukt mycket Vendela


Pll

Hej på er, här kommer lite bilder på min favorit serie! ❤


Godmorgon


dagen

hej på er! Idag har jag varit med min näst kusin och vi hade det skit kul vi åt godis hoppade, gjorde lite videos med mera!

Hoppas ni haft det bra och jag har precis fått råd med en grej, en grej som jag har längtat efter så länge. Det får ni kanske veta mer om imorgon :)
såååååå glaaaa

men ja vi får höras!

Love Dance

Jag älskar att dansa, särskilt balett!


hemma

nu är jag hemma efter några veckor i sommarstugan :( jag har absolut blandade kännslor men mest ledsamt. Jag bara älskar min sommarstuga.

Hoppas ni har haft dett jätte bra nu denna sommarn!

Info

Hej på er! Jag har inte hunnit uppdatera så mycket för att jag var ju vid hamnen och sen åkte jag till tjejkvällen!

Nu ska vi försöka dygna tror jag! Men vi sover på en studsmatta! Men godnatt på er och vi hörs (det kommer en bild från hamnen)❤


Snabbt

Nu blire ett snabbt inlägg för vi är påväg till hamnen, där kommer det vara massa grejer man kan göra! Ja jag har inga förväntningar.

Hörs


godmorgon

hej på er allihopa! Idag så är edt sista dagen med kusinerna och ikväll har jag en tjejkväll också :D kommer bil så kul.
 
Men en liten ledsam sak är att mina kusiner åker här ifrån idag, va har liksom bott med dom ganska länge nu :( så det är ju inte så kul.
 
Plus så har jag så ont i min tandställning idag också :/ 
 
men jaja det ska iaf hända någonting kul idag! Det kanske inte kommer ut så många bilder på tjej kvällen men jag ska försöka (brukar glömma sånt). 
 
hörs 
 
förresten har en ganska ny favoritblogg klicka här för att komma till bliggen :) 
 

Följ

Alice•.•


Det gick fort

Hej på er, nu när jag tänker efter så har simmaren gått sjukt snabbt! Jag fattar verkligen ingenting av vad som nyss hände? Asså shit!

Men det jag också vill säga är att jag tänker lägga ner lite mer tid på inläggen på min blogg? Eller vad tycker ni? Jag ska ta mig tid att sätta mig vid datorn istället, kanske många fler vill läsa då?

Det jag mer tänkte ta upp var hur det gick hos tandläkaren! Det gick bra men jag har inflammation i mitt tand kött, sen spände dom lite mer och nu har jag så J**** ont!!! Jag vill vara skrika rätt ut!


Haul!


Mot tandläkaren

Det är något av det värsta jag vet!


Svarat

Nu har Vendela svarat på mitt mail och snart KANSKE designen är klar, jag hoppas så att den blir bra ❤


Gjort armband


Något fel?

Det är något fel på min blogg app.... Jackan inte lägga upp bilder, så det kanske kommer upp så mycket från mig idag ❤ vi hörs jag testar ladda upp en bild nu


Godnatt

Godnatt, hoppas ni har haft en bra dag!
Det har iaf jag, idag har det varit en sånär slapp dag! Med bad, sol och mycket tv!
Men ja ha en bra natt då så hörs vi


Dance

Jag bara älskar att dansa! Här kommer lite bilder!


Mini haul

Mandaasliife


Outfit


nästa

det bli shopping! Vi ska snart iväg och det kommer nog inte bli så mycket saker för jag sparar till en kamera :) men nu vet ni vart jag ska! Hörs mer sen och det kommer upp dagens outfit snart också :)<3

hiss, diss?

 det är min åsikter nu :) (hiss eller diss står UNDER bilderna)
hiss, helt klart
diss, sorry
hiss
diss, tyvärr 
hiss, i love amber romance
diss, gillar inte lukten så mycket :/
 
 
 
 

mitt framtida rum!

jag bara måste ha detta rummet! 
och mitt skrivbord
nu i nästa inlägg ska jag göra en hiss och diss! Jättekul väl?
 

Wanties


Berättar om mig

Hej på er, jag är en the som snart ska fylla 15, jag älskar att dansa, va med kompisar, lyssna på musik och bara va! Jag är oftast glad och pigg oavsett vad! Men när jag blir arg så blir jag verkligen arg.
I min blogg så kommer jag skriva lite som en dagbok, om vad jag gör och så! Hoppas ni kommer gilla min blogg!
Hörs


info

hej på er! Jag kommer börja blogga här när jag har fått min design som jag har beställt :-)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0