Tandläkaren

God morgon hoppas ni har haft en bra morgon utan att stressa :) själv är jag påväg till det värsta man kan tänka sig! TANDLÄKAREN! Men om man har tandställning så måste man ju va där en gång i månaden liksom! 




Sant

Detta är så sant! 





ny signatur

 
 har gjort en ny signatur :D
 
 

Info

Nu har jag ätit frukost på hotellet nu ska vi handla match sen ska vi hem och då ska jagfixa en signatur bild till bloggen! Jag kan liksom inte ha en turkos längre 


ny design

jag har gjort den lite mer höstigare och mer glitter :) annars är det vanliga :) älskar den nya :) haha många glada smileys nu jööööö :)
 

bestämt mig

nu har jag dragit igång och verkligen tagit dethäm med redigering av bilder på allvar! Så nu tänkte jag att och ni vill ha några skyltar till er blogg så gör jag det gratis det kan vara t.ex. dagens outfit, svar på tal och mycet mer. Jag gör högst 10 stycken per person :)
mejla mig om ni vill beställa på: [email protected]
(svarar så snabbt jag kan)

-

 

-

 

Förklarar

Ja ni har ju själva märkt att uppdateringen har varit så bra men det är för att denna veckan har jag pluggat till prov som är avklarade nu, tur det! Så nu kör vi igen och jag tänker berätta jag ska in på hotell, shoppa och lite sånt med mamma och min bror! Det kommer bli så skönt och såklart ska jag dansa imorgon och på söndag också 




Skola

Godmorgon! Jag vaknade precis och ska gå upp efter jag har skrivit lite om vad som hände igår!

Först så gick vi ju i skolan fast det va ingen vanlig skoldag utan vi hade gäster från Ukraina! Dom lärde oss lite ord och namn på deras språk sedan lärde vi lite ord och namn på vårar språk och det var verkligen jätte kul! Sedan efter det gick jag vanligt och sedan så var jag, Emma och Malin faktiskt dans lärare för dom små! Det va kul!
Efter skolan så var jag hos min kusin i min sommar stuga, han bor i Stockholm men han var nere och hälsade på. Han är 3 år typ :) 
Ja men det var väl det och idag sp. ska jag dansa så jag kommer inte hem förräns typ 18:30 :) 




Bussen

Jag sitter på bussen nu och ska snart åka tåget till skolan! Idag så är det typ några från Ukraina som ska hälsa på vår skola och gå en skoldag i sverige typ :) ska bli spännande! Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik! ❤️




Sorry

Jag är så ledsen för att jag inte har uppdaterat igår för jag hade ju en helt vanlig skoldag sedan hade jag balett, jag åkte hem med Emma hem till mig och sedan så stack vi till dansen vi dansade modern då! Fem i halv 11 så vi va skit trötta och då uppdaterade inte jag för jag pallade inte men nu är jag back on track 




laddat ner

gimp nu och typ leker lite med gimp, har kollat lite på youtube vad man kan göra och lite sånt och det funkar rätt så bra :)

Dom åker på

Idag åkte mina ugg på! Hittade inget annat men jag tycker dom är sjukt fina! 


Godmorgon

Jag kan börja med att säga godmorgon och ja hoppas ni har sovit gott men nu tänkte jag berätta lite om vad som hände igår! 

Från morgonen fram till eftermiddag så slappade jag mest sedan började jag förbereda mig inför dansen, jag åkte sedan till dansen och det gick faktiskt ganska bra idag men det var svårt. 
Efter dansen kom mamma och hämtade mig och hon hade med sig vapiano! Gooooooott, sedan på hemvägen så hämtade vi mat till min lillebror för han tycker inte om vapiano (WHUUUT)! 
Sedan åt vi och så, jag kollade Twitter, jag duschade och sedan gick jag och la mig i sängen med mobilen typ tio min sedan somnade jag xD 
Det var min dag igår liksom! 




.

 

min söndag

 

Maten igår

Jag vaknade nu precis och kom på att jag inte har bloggat om maten igår som vi fick och ja här kommer den! 




Kalas typ

Hej på er idag så är jag på kalas, min kusin har flyttat och han fyller år :) och ja bilden är bara för att jag inte hade någon bild så lekte jag lite med effekterna på kameran i nya iOS 7 


Dagen (igår)

Nu hade jag tänkt berätta om min dag, detta är ett tidsinställt! 

Igår så hade jag syslöjd i två timmar och sen hade jag bara vanliga lektioner efter det, jag hade dans i två timmar efter det! Jag slutade halv fem. Sedan följde Moa med hem till mig, vi spelade Sims, haha. Men vi gjorde typ oseriöst och typ va helt onda mot simmarna, haha. 
Men ja iaf sen åkte hon hem och då kollade jag bloggar, åt godis, tittade runt på youtube och lite sånt som man gör på en fredag! Väldigt trevlig fredag jag hade! 

Hoppas ni gillade det lite längre inlägget :) så ja 




Just chillin

Nu ligger jag bara och läser bloggar och äter godis :) myyyyyyys 




God morgon

Jag har sovit jätte bra inatt! Så det va ju skönt och nu sitter jag på bussen till tåget! Så snart är jag på skolan :)! 


Dagen

Idag har jag bara haft det vanliga, lektioner! Och efter skolan så typ la jag i soffan och bara chillade (vi har en soffa i skolan) typ en timme efter det så tog jag tåget :) så ja det var min dag :)




iOS 7

Nu har jag installerat det och det är sjukt snyggt


Nattis

Vill börja med att säga att det inte blir något läger för klassen. Våra lärare ställde in det! Varför vet jag faktiskt inte riktigt! 
Men ja så det kommer bli uppdatering, eller när jag tänker efter så kan jag nog inte det för iOS 7 kommer ju nu så blogg appen kommer inte funka på den :( så ja men jag har bestämt mig för att jag ska ta lite höst bilder och lägga upp! 

Men nu tänkte jag berätta lite om min dag hur den har varit och ja, jag har typ bara haft en dålig dag idag, inte mina fovvo ämnen precis :( men det var ju kul med kompisar och sånt, och sen så hade vi balett också, jobbigt och jag hade inte min bästa dans dag heller. Gjorde ganska mycket fel men det var ändå kul! Men januari ska jag sova, fick kramp i handen nu haha!
Kramisar. 






Bussen

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit bra! 
Men jag tänkte säga lite snabbt att på torsdag till fredag ska jag på läger med klassen och jag vet inte om jag kan uppdatera för vi får bara ha mobilerna en liten stund sen måste vi lämna ifrån oss dom! 
Men jag kommer ta med min kamera ifall jag vill ta kort så att ni kan få lite bilder när jag har kommit hem :) 
Kramisar




höst outfit

detta är faktiskt en outfit för hösten som jag ha slängt ihop själv och allt är från lager157.se :) kramisar

Spanska




Next

Nu bär det snaaaaaart av till dansen och då har jag på mig detta! 
Kramisar 

tävling

nu ska jag ha en tävling! Det är då veckans blogg och jag lottar ut dom på onsdag så man har altså två dagar på sig att vara med och på onsdag så startar jag en ny tävling (likadan) fast jag lottar den på söndag så ni vet :) 
men ja, ni ska bara kommentera att ni är med så får ni följa bloggen :) 

Resturang

Är påväg mot en resturang i skogen typ! Jättemysigt! Håller även på att skriva om ett inlägg där ni kan tävla! Men det har jag hemma på dotorn så det kommer upp om ett par timmar. Kramisar




Något läsvärt

Jag har tänkt på att starta upp en tävling! Veckans blogg kommer den heta och jag har gjort så att jag kommer utse en vinnare två gånger i veckan, en på onsdagar och en på söndagar! 

Det kommer komma upp ett inlägg där ni kan anmäla er senare! Kramisar



önskningar

just nu är det 
  • träffa the fooo
  • få en macbook
  • bli riktigt bra på dansen
  • kämpa för betyg 
  • möblera om mitt rum
     
 

#proudfoooer


Bild tagen från insta! Kramisar 

efter en dusch

man måste alltid fräscha upp sig ju! Så detta är då produkterna jag använder :)
så ja vi kan börja med body butters, jag använder 3 olika. Jag använder inte alla på en och samma gång utan jag tar den jag känner för den dagen, det är du lukterna jordgubb // chea // moringa // 
sedan har vi min älskade deodorant från rexona som är i shower fresh! Den luktar så himla gott! Ett måste ha.
Min nivea kräm som jag anväder på torra stälen i anstiktet sååååå bra och det återfuktar så bra.
nu tar vil lip balms och då har jag nivea-lip butter // E.O.S- lip balm // båda är jätte bra och jag tar den jag känner för varje gång just nu är nivea ipbalmet min favorit! eos har lukten melon och nivea har lukten chea :)
kramisar

home

nu är jag hemma efter en danslektion, ett par äerenden och lite till! Sååååååå sköööööönt :) nä jag kom hem så jag att the fooo skule ha en spelning någonstans, så jäkla avis på dom som bor i stockholm just nu! :) 
kramisar

 
 

dans

godmorgon! Nu ska jag snart til dansen :) ja jag har på mig en kofta från hollister, mjukis från cubus och såklart balett kläder :)
 
 

Photoshoot

Jag har tänkt på att jag jätte gärna ha en höst photosoot? Går det? Kanske!! Hoppas verkligen för jag behöver verkligen bilder också!  Kramisar 


naglar :)

hejsan igen, mig har ni inte hört mycket av idag! Men ja jag har gjort ''massor'' sedan jag kom hem! Målat naglarna är en sak här kommer före och efter bild :D.
före:
efter:
 

hemkommen

nu har jag kommit hem :) nu ska jag bara chilla, yålå! HAHA nämen jao 
 

inspo

vill ha alltGrey long sweater, black blouse, jeans bracelet, hand bag and wrist watch for ladies
Looks comfy and not too frumpy
nailsnailsnails

ios7

den skulle väl komma ut igå typ, jag själv tycker inte den är snygg och vill inte ha den men jag har sett folk typ FLIPPA UR på insta?! Men ja, jag tänkte ha en typ frågestund på twitter nu :)
 
 

design tips!!!

nu tänkte jag göra ett designtips och det är hu du lägger skugga runt bloggen och för mig funkar det perfa! Men allt du behöver är en kod!
 

-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;

den koden ger själva skuggat och nu ska du:

1. gå in på din stilmall 


2. leta upp #content och #side


3.nu klistrar du bara in det där :) 

klar

 

Hemma!

Hej på er! Är hemma nu!!
Snart kommer ett design tips! 
Jag vill ha någon hejda fras typ om ni fattar? Typ som Clara hon säger ju: vi bloggas senare! 

Bakom kulisserna


Så har kan det se ut ungefär när jag fotar de mesta produkterna! Jag skriver en grej om design senare idag! Har ett bra tips på att få din design jätte snygg! 

dagens inköp

idag så fick jag en tröja för 99 och en sådan svart tjol som man har typ under en annan tröja (svåt o förklara)
 

höst mode

har kollat runt lite på höst mode idag, min åsikt nu guys! Det är verkligen fult, tycker jag. Jag hittade en del super fina outfiter med dr. denim jeans (skit snygga jeans) och tiger of sweden jeans! 
Jag har även sätt en oversized tröja ocd tubsjal och svarta tights! Sjukt snyggt, tycker jag då rå! Nu ska jag faktiskt ta och fota mina nya kläder jag fick idag från H&M :)
här kommer en bild på snygga jeans och skor ni kan ha i höst :) 
T/J jeans and Tory Burch flats | via Tumblr

I skolan




Påväg hem

Nu har jag virit på dansen och ja, nu ska jag hem och duscha och bara krypa ner i sängen :) 


Tagga

Hej på er! Detta för bli ett inlägg utan bild för att jag har inte så mycket bilder just nu och ja!
Jag har nu kommit hem från skolan och en två timmars balett lektion, kl 20:45 börjar den moderna dansen idag! Najs! Så ja men jag kanske bloggar mer senare! 

Invigning


Detta linnet köpte jag i somras på Gina! Det har varit försvunnet tills i morse! Jag har hittat det snyggaste linnet jag äger nu :) glaaaaaad

:(

jag råkade spräcka min mobil, inte jag utan den låg på bordet så flyttade bordet sig lite och så trillade mobilen ner:( men ja, det är sånt som händer ibland, det var tur att det inte blev så stor spricka jag kan ju leva med det, hade varit värre om jag fått över hela skärmen :)
 

ny design!

Hejsan! Det är jag som har fixat Amandas nya design. Hon ville han en väldigt enkel och stilren design och att den skulle likna min lite smått så jag gjorde det, Jag hoppas att hon är nöjd med designen nu annars får hon kontakta mig :) Min blogg hittar ni här  eller genom att klicka på bilden :)

Mys på bussen




Buss och tåg

Nu ska jag snart ta bussen till tågstationen och sedan ta tåget som går halv tio :) jobbigt att komma till skolan! 


dagens outfit

tights-cubus // linne-vet ej

Nya uppdateringen

Hej på er! Har ni sett nya uppdateringen på blogg.se appen? Sååååå mycket bättre än förra, awesome! Och just nu är jag jättepigg, kan inte somna om så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra detta inlägg! 


Godnatt

Hoppas ni sover gott!


som ni ser

har min design ändrats litegran, header kommer imorgon :) och ja nu änsålänge har menyn bytt plats till höger sida nu :) texten har även ändrats (rubrikerna då alltså) till svart med typ lite suddig vitt runt det svarta, svår och förklara :) men jag kände för att liksom göra en mer simpel design :) så glaaaaaaaad person här jaooo!
 
men ja ni hittar hon som gör designen häääääääääääär
 

bilder

 
 

ett tips till

idag blir det många redigerade bilden men jag älskar verkligen det :) nu får ni tips på olika youtubers:) 
*marelpett
*keyyo
*clara henry 
*jamiesworld
jag älskar dom :)
 

vill ha!

klicka häääääääääär för att komma till sidan :) 

tips

dethär är den godaste doften jag någonsin ha luktat på :) rekomenderar den!
 
 
 

min sköna morgon

jag vaknade och ja bara låg kvar lite med min mobil och kollade alla bloggar jag läser och lite sånt! Kollade även insta och såg att jag hade typ 16-18 förfrågningar om att få följa mig (accepterade bara några änsålänge). 
sedan gick jag upp och gjorde mig lite varm choklad med grädde i :) sedan målade jag naglarna med mitt älskade essie nagellack :) 
nu sitter jag och skriver blogginlägg och lyssnar på musik, nice morgon asså :)
 

exempel

sånnahär forum älskar jag :)
 

bästa

ni har väl själva märkt (ni som har blogg.se) att det finns forum :) Jag har varit väldigt aktiv där och frågat saker som jag sedan har fått svar på :) Det är så bra :)

Galna

Jag älskar min klass, alla är så roliga och galna. Såklart sjukt snälla också :)


ny tröja

från veromoda, kostade 170:-

september favoriter

detta är då några produkter som jag har använt väldigt ofta denna månaden, alltså sptember! Det är smink, dofter, naglar och läppar! 
 
jag har även köpt en tröja idag, det kommer ett inlägg om den senare, kanske! 

klart

hej på er jag var klar med dansen typ vid halv tolv :) det var kul och dansa idag :) jätte fin och bra sal :) 
 

socialt

holaaaaaaaaa!
 
nu tänkte jag berätta var du kan följa mig och så vidare!
insta: maandaa15
ok det är nog det enda stället ni kan följa mig på 
sen har vi:
snapchat: maandaao
 

Bloggens födelse dag

Haha, en månad i dag då!


Hemåt

Hej på er alla, nu ska jag hem och fråga om Julia kan va! Sedan ska jag förbereda inför imorgon, då jag ska dansa balett och på sönda så ska jag dansa street och ja sen är det ny vecka och då kör jag ledigt på måndag balett två timmar på tisdag och en eller två timmar modern kl 9 på kvällen efter baletten :)


Godmorgon

Nu är jag snart påväg till skolan! Men ja tänkte bara säga lite snabbt, förlåt för att jag inte har sånna superbilder, jag har nämligen bara tagit med mobilen sedan Stockholm! Så förlåt ska försöka


Vad tycker ni?

Vad tycker ni om dom nya forumen på blogg.se? Nu kan man typ kommunicera på ett bättre sätt med alla som har blogg.se! Jättebra ju, min åsikt i alla fall :)

Jag tänkte också ta upp en grej för typ 9 dagar sedan beställde jag en grej och det skulle ta TVÅ veckor att komma hit och jag orkar verkligen inte vänta mer :(


uppdateringar på blogg.se

ja inatt kommer det bli :) det står i alla fall det om du loggar int på datan :)
 

Skolfotot

Jag tror det gick bra, det kändes bra men här kommer lite bilder :)


Bussen

Nu står jag och väntar på bussen, hoppas ni får en bra dag!


Svårt

Imorgon har jag skolfotot, den stora dagen som alla säger.
Det fotot man MÅSTE bli bra på ni vet! Och jag går i nian och det innebär att vi ska spexa!!
Det kommer bli kul och jag och mina kompisar Moa, Wilma och Emma ska var smurfar!
Nej vi kommer inte vara HELT blåa utan bara lite :) haha jag ska ha på mig ett blått linne och vita shorts.

På svenskan ska vi skriva en krönika och jag ska skriva "inför gymnasiet"
Ni kan få se lite av texten senare


Påväg hem

Hej nu har jag slutat dansen, åkt tåg och ja nu sitter jag på bussen, jo när vi var i Stockholm var vi på the Fooo's dansstudio! Min kusin dansar där!
Najs


Godnatt

Efter en danslektion en dush och mat så ska jag få sova läääänge :)


Spanska

Ni kanske har märkt att jag har blrjat säga holaaaaaa i typ varje inlägg (gör det för att det är kul), haha!
Men idag på spanskan gjorde vi en liten dialog!


Det märks

Nu äntligen är det typ premiär på alla höst kläder :)!


I november

Bär det av till Miami! Längtaaaaaaaar


På G hem

Holaaaaaaa

Hoppas ni haft en bra dag, själv har jag haft en jätte bra dag, lektioner är ju däremot aldrig kul men vännerna är trevliga!

Detta skrevs typ vid 5


Skolan

Efter denna roliga helgen är det nu back on track lixom!

Men ja, det ska bli kul o få träffa alla igen :) så nu sitter jag i bilen påväg till skolan, hade sovmorgon idag sp farfar kör mig och Emma :)

Ha en bra dag så bloggar jag mer senare


Höst

Nu så är det höst!
En massa fina färger och underbara bilder kommer det bli nu under hösten! Jag längtar till alla löven börjar falla! Så fin det kommer bli.

Jag älskar hösten med en massa fina kläder och tudsjalar, vet ni vad det är?

Hoppas ni har lika stora förväntningar som jag ❤


Hemma

Efter alla omständigheter är jag äntligen hemma ❤ vi missade flyget, höll på att missa det andra flyget spillde kok hett vatten över oss och en massa mer!

Men ja det har gått bra i alla fall.

Hej hopp tjolla hopp


Bilder under dagen igår


RSS 2.0